Skoči na glavno vsebino

Spoštovani učenci in starši!

 

Prvi dnevi izrednega stanja so za nami. Bodo pa izredne razmere še trajale in nihče natančno  ne  ve, do kdaj.

V tem tednu vam še ne bomo pošiljali snovi za učenje na daljavo. Pričeli bomo v naslednjem tednu. Do takrat pa naj veljajo moja priporočila, da čas namenite družinskim pogovorom, igranju družabnih iger, prebiranju knjig, spremljanju televizijskega programa in spletnih strani, kjer je veliko poučnega in uporabnega materiala. Pri uporabi interneta upoštevajte navodila za varno rabo le-tega. Navodila so objavljena na spletni strani  safe.si

Koristen in zabaven nasvet v zvezi s telesno aktivnostjo v tem času najdete na naslednji spletni strani slofit.org/slofit-nasvet

Prepričana sem, da boste tudi zase našli kakšen primeren napotek.

 

Ta teden je tudi priložnost, da snov ponovite, naredite samostojno kakšno vajo, si izpišete vprašanja, na katera še nimate ustreznega odgovora ali pa vprašanja iz snovi, ki je niste razumeli. Lahko preizkusite kakšen zanimiv recept in ga delite z nami, kakšnega okusa bo, boste napisali….

Verjamem, da bo vsak izmed vas našel sebi primerno obliko, da si bo zapolnil dan.

 

Vsekakor pa vsem želim, da mirno, strpno in z veliko mero občutljivosti drug do drugega preživite oz. preživimo to obdobje. Mogoče bomo spoznali, da niso vse skrbi tako mogočne, kot smo mislili doslej, da niso vsa opravila tako nujna, da je pravzaprav okoli nas, v nas samih in drugih, veliko lepega, dobrega.

 

Ko/če kdorkoli od vas potrebuje pomoč, smo dosegljivi v času od 8.00 do 14.00,  na telefonu 040 490 501.

 Nekateri učenci  se zaradi materialnih in tehničnih možnosti ne morete izobraževati na daljavo. Pri reševanju tovrstnega problema so ponudili pomoč tudi nekateri operaterji telekomunikacij. Zavod za šolstvo nas je zaprosil za podatke o učencih, ki bi potrebovali opremo (telefon in dostop do interneta). Če ste med njim ali poznate katerega izmed učencev, ki tega dostopa nimajo in bi želeli pomoč, da pokliete na zgornjo številko. Sezname teh učencev bomo posredovali zavodu za šolstvo.

 Za tehnično pomoč se lahko obrnete na Gordano Božič (e-pošta: gordana.bozic@guest.arnes.si, telefon: 040 567 774) med  8. in 14. uro.

 

V želji, da bi bili čim bolj zdravi, vas lepo pozdravljam!

 

 

Ravnateljica

Vlasta Urška Baraga

Nastavitve dostopnosti