Skoči na glavno vsebino

Spoštovani učenci in starši

 

Glede na nove informacije s strani ministrstva in glede na to, da eAsistent trenutno ne deluje, sem sprejela odločitev, da delavci šole v tem tednu koristijo izredni dopust zaradi pojava epidemije.

 

To pomeni, da učitelji v tem tednu učencem ne bodo pošiljali nikakršnih navodil in nalog vezanih na šolsko delo. Po redni pošti ste že ali pa še boste prejeli navodila glede dostopa do eAsistenta in kode. Dostop bo urejen za starše in učence od  4. do 9. razreda. Prosimo, da v tem tednu pridobljene kode aktivirate takoj, ko bo sistem deloval.

 

Z morebitnimi novostmi in spremembami vas bomo redno seznanjali prek spletne strani šole in vrtca.

 

Letošnje šolsko leto je posebno, zato moramo biti vsi pripravljeni na prilagoditve in  spremembe.

 

Vsem učencem želimo, da čim bolj kreativno preživijo te dneve, predvsem pa, da dosledno upoštevajo vsa dana navodila. Le z odgovornim ravnanjem vseh bomo uspešni. V domačem krogu je mogoče to čas, ko se lahko več pogovarjamo, igramo družabne igre (v družini), beremo, si ogledamo kakšno poučno oddajo po televiziji in tudi na računalniku, naredimo kakšne telesna vaje (učenci jih poznajo ker veliko), skupaj kuhamo, pečemo … najbrž imate tudi sami kakšno idejo. Tudi šolsko snov lahko v tem času ponovite, utrdite, naredite kakšno vajo …

 

Zavedamo se, da je nastala situacija v vseh pogledih izredno zahtevna, najbolj za starše. Vendar bomo nastalo situacijo lažje prebrodili z medsebojnim razumevanjem,  strpnostjo in prilagodljivostjo. Prepričana sem tudi, da se bomo iz te izredne situacije veliko naučili in še bolj cenili tiste lepe, drobne vsakdanje trenutke. Da bomo kasneje še močnejši pri reševanju vsakodnevnih izzivov.

 

V želji, da bi bili vsi skupaj čim bolj zdravi, vas lepo pozdravljam.

 

Ravnateljica

Vlasta Urška Baraga

Nastavitve dostopnosti