Skoči na glavno vsebino

Izobraževalno-svetovalni center Šolska svetovalnica izvaja raziskavo, ki je bila posredovana na vse osnovne in srednje šole v Sloveniji

Raziskava je usmerjena v iskanje pozitivnih učinkov izobraževanja na daljavo, s ciljem krepitve vseh deležnikov (otrok, staršev, strokovnih delavcev) v vzgoji in izobraževanju. S sodelovanjem v raziskavi bo vaša šola pomembno prispevala k razumevanju učinkov in poteka izobraževanja na daljavo v osnovnih in srednjih šolah ter s predlogi prispevala k snovanju smernic za kakovostno izvajanje vzgojno-izobraževalnega procesa v kriznih situacijah.

Sodelovanje v raziskavi, tako učencev/dijakov, staršev in strokovnih delavcev v šolstvu, je prostovoljno in zato lahko od izpolnjevanja v vsakem trenutku odstopijo. Zasebnost otrok je v celoti zagotovljena, saj je vprašalnik anonimen. Identiteta otrok v nobenem primeru ne bo razkrita, saj izvajalci raziskave ne bomo mogli ugotoviti, kateri odgovori pripadajo kateremu otroku. Javno bodo objavljeni le skupinski rezultati. Reševanje vprašalnika za otroka ne bo imelo nikakršnih posledic.

Za izpolnjevanje posameznega spletnega vprašalnika je predviden čas približno 10 minut.

Povezave do spletnih vprašalnikov:

 

VPRAŠALNIK ZA UČENCE 2. in 3. TRIADE/DIJAKE

 

VPRAŠALNIK ZA STARŠE

 

 

Za kakršna koli vprašanja v zvezi z raziskavo ali dodatne informacije so Vam na voljo na e-naslovu alen.kofol@guest.arnes.si  (Alen Kofol, prof. def., doktorski študent na UP PEF).

Nastavitve dostopnosti