Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

skladno z vladnimi ukrepi zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni COVID-19 se med 1. in 12. aprilom 2021, začasno prepoveduje zbiranje ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih.

Za učence prve triade je organizirano nujno varstvo, če sta oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji ter zaposleni v poklicnih gasilskih enotah. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca. Starši morate učenca v nujno varstvo prijaviti po telefonu na 05 6626 580 ali po elektronski pošti       o-okskofije.kp@guest.arnes.si .

Objavljamo tudi obrazec za lažjo prijavo učenca. Prijave sprejemamo do srede, 31. 3. 2021 do 13. ure. Ob prijavi morate (ali najkasneje 1. 4. ob prihodu otroka v šolo) predložiti tudi potrdilo delodajalca, ki je v prilogi. Nujno varstvo bo predvidoma potekalo od 7. do 16. ure: prosimo, da ob prijavi navedete točno uro prihoda in odhoda učenca.  

 

Vhod v šolo bo skozi garderobo na razredni stopnji (glavni vhod). Tam bo učence pričakal delavec šole, ki jih bo tudi pospremil v razred.

V kolikor se bo med tednom pojavila nujna potreba po dežurnem varstvu, nas lahko pokličete vsak delavnik med 8.00 in 14.00 uro na številko 05 6626 580. Na tej številki smo vam na voljo tudi za ostala vprašanja.

Učenci bodo v šoli razporejeni v manjše lahko tudi mešane  skupine. S seboj naj imajo tudi vse šolske potrebščine, ki jih ima tisti dan na urniku.

Za prevoz otroka v šolo ali iz šole boste morali poskrbeti starši. Šolska prehrane bo organizirana.

Za učence, ki v nujnem varstvu ne bodo, bo delo potekalo na že ustaljen način. Kot v času zimskega zaprtja šol. Učenci morajo imeti maske. Upoštevati morajo tudi vsa druga navodila delavca šole.

Naj bodo prazniki kljub vsemu lepi in predvsem zdravi.

                                                           Ravnateljica

                                                           Vlasta Urška Baraga

Nastavitve dostopnosti