Skoči na glavno vsebino

Pozdravljeni starši in otroci!

 

Pred vami je zadnje obvestilo, vezano na letovanje, ki bo potekalo med 8. in 12. julijem 2019 v vasi Jurka, v Križevcih pri Ljutomeru.

Na sestanku smo se dogovorili, da se zberemo v Kopru, na glavni avtobusni postaji, ob 9.40. Spisek opreme najdete na spodnji povezavi. Prilagodite ga vremenskim razmeram. Posteljnine otroci ne potrebujejo!

Otrok naj ima s seboj 50 eur v gotovini. Denar poberemo pred odhodom na avtobus.

V kolikor menite, da bi morali spremljevalci (to smo ga. Karmen Mekota, ga. Metka Pikl in g. Cveto Kokalj) še kaj vedeti v zvezi z otrokovimi posebnostmi, nas boste  s tem seznanili pred odhodom. Predlagamo, da je v kuverti z denarjem še list, na katerem so te posebnosti natančno opredeljene in napisane.

Verjamemo, da imajo otroci veliko želja in potreb. Glede na to, da je letovanje del njihovih počitnic, se bomo vsi zelo trudili, da jim bo le-to ostalo v najlepšem spominu.

Številki, na kateri smo dosegljivi na letovanju: Metka: 040 450 251, Karmen: 040 490 571. Pokličete lahko tudi prej, če še česa ne veste. J

Lepo vas pozdravljamo in želimo prijeten dopust v času, ko bodo otroci odsotni in seveda vesele počitnice!

 

SEZNAM OSEBNIH STVARI

 

Škofije, 24.6.2019                                                                                                                                      Karmen Mekota in Metka Pikl

Nastavitve dostopnosti