Skoči na glavno vsebino

Učenci naše šole imate možnost pridobitve brezplačnega dostopa do Office 365. Za dostop do storitev potrebujete veljaven e-naslov (svojega ali od staršev) oz. AAI račun. Za navodila pišite na o-okskofije.kp@guest.arnes.si z naslovom: Spletne storitve za učence. V sporočilu navedite, da želite dostop do Office 365 ter ime, priimek in razred.

Prijavne podatke in osnovna navodila za prijavo prejmete v nekaj dneh po elektronski pošti.

Na šoli ne nudimo podpore pri uporabi teh storitev. Za podrobnejše informacije se uporabi vgrajeno pomoč ali pa informacije poiščite na spletu.

Vse licence potečejo, ko učenec preneha šolanje na naši šoli.

Office 365

Office 365 je paket storitev, ki vključuje elektronsko pošto, digitalno shrambo, orodja za avdio in video komunikacijo, deljenje dokumentov in hkratno delo na njih. Gre za internetno različico programa Microsoft Office. Preko prijave na Microsoftov račun lahko učenci dostopajo do mrežne različice Worda, Excela, Powerpointa, Outlooka, OneNota, OneDriva, si shranjujejo dokumente na Microsoftov strežnik (OneDrive) ter jih odprejo in popravijo kjerkoli, kjer se lahko povežejo na splet.
V času trajanja izobraževanja je učencem brezplačno na voljo polna programska zbirka Office ProPlus, ki vključuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher in Access. Namestijo jo lahko na 5 računalnikih in 5 mobilnih napravah.

Prijavne podatke in osnovna navodila boste prejeli po elektronski pošti.

 

 

Nastavitve dostopnosti