Skoči na glavno vsebino
Šolska knjižnica

 

URNIK KNJIŽNICE

Izposoja za vse učence:

- od torka do četrtka od 7.45 do 8.20;
- ponedeljek in petek med malico;
- od ponedeljka do petka od 12.45 do 14.20.

V dogovoru z učiteljem lahko poteka izposoja tudi v vmesnem času, ko je knjižničarka v knjižnici.

Prvi razred ima izposojo ob petkih ob 12.00.
Učenci, ki knjigo preberejo prej, si lahko izposodijo novo tudi po zgornjem razporedu za vse učence.

 

E-KNJIGE

Želimo vas seznaniti, da sta Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper in Mestna knjižnica Izola vključeni v prvo slovensko spletno knjižnico Biblos Lib, iz katere si učenci in starši, včlanjeni v eno od teh dveh knjižnic, lahko brezplačno izposojajo E-knjige.
E-knjige lahko brezplačno prebirajo na:
– e-bralnikih,
– pametnih telefonih,
– tabličnih računalnikih,
– osebnih računalnikih.

V knjižnici brezplačno izposojajo tudi e-bralnike (samo Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper), z namenom, da bi uporabnike seznanili z uporabo nove tehnologije. Za izposojo e-knjig na portalu BIBLOS potrebujete številko članske izkaznice in geslo Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper ali Mestne knjižnice Izola, ki ga uporabljate za dostop do storitve Moja knjižnica v sistemu COBISS. V kolikor gesla še nimate, ga pridobite v knjižnici. S številko in geslom se prijavite na spletnem portalu www.biblos.si.

Ponudbo e-knjig si lahko ogledate v spletni knjižnici , kjer je trenutno na razpolago okoli 500 knjig, razvrščenih po vsebinskih kategorijah. V Osrednji knjižnici Srečka Vilharja Koper in Mestni knjižnici Izola vam lahko portal tudi osebno predstavijo.

Snežana Jeras, knjižničarka

Nastavitve dostopnosti